Publicat el 04/10/2021

Els espais, igual que nosaltres, estan carregats d’energia. Per això és molt important renovar els de la llar i atreure-hi vibracions sanes i positives. El fengshui, tècnica mil·lenària d’origen xinès, busca aconseguir una energia harmònica en cada un dels ambients de la casa i ens ensenya com la decoració i l’ordre poden ajudar-nos si seguim una sèrie de trucs:

Mantenir neta l’entrada. La porta principal de la llar és també la porta d’entrada de l’energia. És per això que cal que estigui neta, endreçada i ben il·luminada. S’ha d’evitar que elements arquitectònics, mobles o vegetació en dificultin l’accés.

Tenir plantes. Tant a l’exterior com a l’interior de l’habitatge, ja que contribueixen a purificar l’aire i, segons el fengshui, porten harmonia i pau i succionen l’energia negativa.

No al desordre. Els espais desordenats dificulten l’entrada d’energia. Per tant, cal evitar que s’acumulin els objectes.

Llum adequada. Una correcta il·luminació afavoreix tant la concentració com el descans. El secret està en l’equilibri. Permet que a casa teva entri la llum solar i mantingues-la ventilada, així evitaràs males olors i altres condicions que tornen poc agradable l’ambient.

Arregla o elimina els elements trencats. Cada objecte de la llar ha d’estar concebut des d’una òptica funcional. Així doncs, si tens alguna peça de mobiliari, electrodomèstic o qualsevol altre objecte fet malbé, has de canviar-lo o reparar-lo, ja que pot arribar a afectar les energies de la llar.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari