5 pinzells per a iniciar-se en bellesa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/06/2020

 

Et comentem els 5 pinzells per a iniciar-se en bellesa

 • Esponja o pinzell per al maquillatge
  De pèls sintètics, és l’utilitzat per estendre la base de maquillatge al rostre. Pot tenir diferents formats (pinzell, esponja…) i mides: grans o ben petits per tal de poder arribar als racons. També es fa servir per aplicar el corrector. Malgrat que absorbeix una bona part del producte, deixa un efecte de bona cara. Has de tenir cura amb la textura de la base de maquillatge per adequar el tipus d’estri i la forma d’aplicar-lo.
 • Pinzell per a ombres d’ulls
  Amb pèl natural, d’un gruix mitjà per a aquelles que comencen a iniciar-se al món del maquillatge. Serveix per aplicar les ombres d’ulls, és un element bàsic del qual n’hauríem de tenir un parell.
 • Pinzell per difuminar les ombres d’ulls
  Un dels pinzells més importants, i ha de ser de pèl natural i amb un gruix considerable per potenciar el difuminat de les ombres.
 • Pinzell pla
  El que sembla un ventall… És un pinzell multiservei: pot difuminar colorets, estendre pólvores… El seu pèl és suau i natural. Amb un d’aquests te n’estalvies molts més.
 • El compacte, o esponja compacta
  Normalment és de cotó i ens recorda les espongetes de les antigues polvoreres. Has de saber moderar el producte, perquè es fa servir amb tocs, i pots aplicar tant les pólvores bronzejadores com les compactes.

Recorda també que has de mantenir els estris ben nets. Els pinzells sintètics es poden rentar amb una mica de sabó de plats o xampú, i la resta amb un sabó neutre o de roba de bebè. Per assecar-los, tria un lloc airejat i recolza’ls sobre una tovallola o un material apte per a humitats.

 

MLeBé

Deixa un comentari