Publicat el 15/03/2021

Avui dia i més que mai, els televisors s’han convertit en veritables centres d’entreteniment. És un element que forma part de la nostra rutina diària i, per tant, cal que tingui el seu propi lloc dins el conjunt de peces que conformen el nostre mobiliari. Tot i així, en la majoria de casos no volem donar-li massa visibilitat i preferim que la televisió s’integri d’una manera harmoniosa amb la decoració. T’oferim 5 idees per aconseguir-ho:

1- Pintar la paret de color fosc
Una forma fàcil de camuflar la televisió és col·locar-la en una paret fosca. Utilitza un to marengo, cendrós o fins i tot negre, i quan estigui apagada es dissimularà molt la seva presència.

2- Crear una galeria de quadres
Ja fa temps que els televisors han passar de ser un aparell voluminós a convertir-se en pantalles finíssimes. Això fa que els puguem tractar com si fossin part d’una composició d’obres d’art dins un conjunt de pintures, fotografies o il·lustracions penjades al seu voltant.

3- Utilitzar una prestatgeria
Si el nostre saló té una llibreria que ocupa tota una paret, podem utilitzar un buit del moble per col·locar-hi la televisió. Si omples de llibres i objectes la resta de prestatges, encara quedarà més dissimulada.

4- Fusionar-la amb la xemeneia
Els elements que van encastats en un moble perden una mica el seu protagonisme per cedir-lo al conjunt. Pots aprofitar aquest efecte i ubicar junts televisor i xemeneia. Les de gas es poden col·locar prop de la pantalla i queden perfectament alineades per generar harmonia visual en l’ambient.

5- Amagar-la del tot
Si el que no vols és que la televisió es vegi, pots ocultar-la amb panells o portes corredisses. És preferible que aquests siguin fets a mida, perquè així s’integraran totalment en la decoració.

 

Redacció La Clau
Fotografies: Pinterest

Deixa un comentari