Publicat el 07/05/2020

Si vols donar un toc decoratiu a les finestres de casa teva, t’oferim algunes propostes creatives i originals:

Figures de feltre
Aquest material és molt utilitzat per realitzar mòbils i figures decoratives per a habitacions infantils. No obstant això, també es pot fer servir per adornar les finestres d’altres estances. El primer que has de fer és cercar a Internet una imatge (flors, fulles, figures geomètriques…) i imprimir-la. Després, col·loca la plantilla sobre feltre de diferents colors i retalla diverses peces. Per últim, cus les figures amb fil de manera que quedin en vertical, simulant una cortina.

Garlandes
Hi ha un munt de formes de fer una garlanda que aporti originalitat a finestres grans o petites: amb flors, amb mocadors, amb llumetes, amb pompons de tela, amb fotografies. Pots posar-ne tantes com vulguis, però recorda que has de deixar la finestra practicable.

Cortines de bijuteria
Les més adients en espais il·luminats per una finestra molt petita o on no hi entra gaire llum. Gràcies a les pedres, que poden ser de vidre o de plàstic, es reflectirà la llum amb més intensitat Necessitaràs un rotllo de diversos metres de fil de niló i pedres transparents de diferents mides i colors.

Vinils
La gamma de vinils per a finestres és immensa. N’hi ha d’opacs, esmerilats, de mirall, i amb tota mena de formes i patrons. A més,
són fàcils de posar i treure al vidre.

Art tèxtil
Amb ganxet, puntes de coixí o macramé es pot decorar una finestra i aconseguir un toc bohemi i càlid. En el cas de la punta, només has de tallar la tela a la mida de la finestra i enganxar-la al vidre amb cola feta amb midó que és fàcil de treure.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari