Publicat el 02/07/2020

La decoració pot ser una gran aliada a l’hora de transmetre sensació de frescor. Només cal tenir en compte aquests petits trucs:

  • Tèxtils. Els teixits naturals com el cotó i el lli són ideals per als mesos d’estiu. Oblida’t de les teles sintètiques i canvia-les per aquests teixits molt més transpirables. Si tens catifes de llana, substitueix-les per unes de fibra natural, i per dormir tria llençols de cotó o seda.
  • Plantes d’interior. Un recurs senzill per combatre les altes temperatures és col·locar plantes d’interior a les estances, ja que regulen la temperatura i transmeten frescor. Algunes espècies, fins i tot, purifiquen l’aire.
  • Persianes i tendals. Fins a un 30 % de la calor prové de les finestres; per tant, utilitzar persianes i tendals ajuda a abaixar la temperatura interior de les cases uns quants graus. Recorda’t d’utilitzar-los abans que el sol incideixi en la façana i en les finestres de la casa.
  • Colors. Els colors freds com el blau i el verd són uns grans aliats de la decoració estival, ja que refresquen els ambients perquè es relacionen amb la natura. El blanc o el beix, com més clars són menys llum atrauen, i per tant també menys calor.

Redacció La Clau

Deixa un comentari