Publicat el 11/11/2020

Les estovalles poden afegir un toc decoratiu al teu menjador, però és molt important que siguin les apropiades i que el seu disseny sigui adient al seu ús. En funció de si les utilitzem en la vida diària o per celebrar alguna festivitat, podem decantar-nos per alguna de les següents propostes:

Estovalles i camins de taula. Si vols un toc original, l’estil de les estovalles ha de contrastar amb els colors i el disseny dels camins de taula. Si prefereixes una combinació elegant, utilitza estovalles i camins de fil.

Estovalles individuals sobre camins de taula. Aquesta opció permet lluir la taula, ja que deixa algunes zones al descobert. Els camins de taula han de quedar de manera paral·lela, i a sobre de cadascun aniran les estovalles individuals.

Estovalles sobreposades. Ideals per a sopars de gala o per a ocasions especials, ja que creen un gran efecte visual. Posa com a base unes estovalles fosques que arribin fins a terra, i a sobre unes de més petites de fil o organdí blanc perquè la vaixella ressalti.

Al biaix. Per a taules més informals pots col·locar les estovalles al biaix o en diagonal, de manera que quedin els pics penjant. D’aquesta manera trencaràs amb l’estructura formal de la taula.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari