Publicat el 07/12/2004

“…us convoquem a la Trobada de Nadal…”
El 12 de desembre de l’any 1999, a les 12 del migdia, un grup de persones, sensibilitzades per la necessitat d’un canvi en la nostra societat, que permetés viure en lloc de sobreviure, vàrem fer la primera trobada de Nadal, al Centre Cívic de Premià de Mar. En aquell moment, ens aplegava la fidelitat a aquest escrit que, setmanalment, es publicava a La Clau i que ens feia compartir un mateix anhel: l’esperança d’un món millor.
Al cap d’uns quants dies, el 5 de gener de 2000, festivitat de Reis, set persones d’aquest grup constituírem l’Associació Tercer Mil·lenni, una associació sense ànim de lucre que es proposava promoure, investigar i desenvolupar tot allò que faci referència a creixement personal, per tots els mitjans disponibles, que serveixin a les persones a desenvolupar recursos que les ajudin a viure la seva vida amb equilibri i estabilitat. Així mateix, tenia per objectiu potenciar el desenvolupament de les capacitats creatives que facilitin la comprensió, el sentit comú i la capacitat de trobar solucions als problemes, des de la perspectiva de considerar l’ésser humà com una globalitat en procés de transformació, capaç de conèixer-se i de modificar-se a si mateix per tal d’apropar-se als altres i retrobar el seu estat d’harmonia global.
A partir d’aquell moment, puntualment, l’Associació Tercer Mil·lenni ha organitzat diverses activitats, però la que considera més important és la Trobada de Nadal que aplega persones de diferents contrades que, un cop a l’any, s’apleguen per projectar plegades un món millor i aposten amb decisió per expandir la seva energia per aconseguir, amb la participació de cada vegada més persones repartides per tota la geografia de la terra, la pau al món.
Enguany, 5 anys després d’aquella primera trobada, els membres de l’Associació Tercer Mil·lenni, seguim convidant-vos a reflexionar i a compartir una estona del vostre temps, per sumar energies  i plegats continuar insistint en la necessitat, cada vegada més urgent, d’aconseguir un canvi de mentalitat en la nostra societat que faci possible que en un futur proper, entre tots, puguem fer un món sense injustícies, sense fam, sense guerres. Un món on tots tinguem les mateixes oportunitats, independentment del color de la nostra pell, de la nostra procedència, de la nostra cultura i de la nostra religió.
Per això, us convoquem a la Trobada de Nadal, que se celebrarà el proper diumenge, dia 12 de desembre, a les 12 del migdia, al Centre Cívic del carrer Esperança, 19 de Premià de Mar.

Junts, aquells que heu vingut cada any i tots aquells que enguany decidiu participar-hi per primera vegada, sumarem energies per aconseguir un món millor. Recordeu: la pau al món no depèn només d’aquells que ens governen, sinó que també depèn de la suma de les paus interiors de tots els habitants del planeta. La teva energia també és necessària. T’hi esperem!

Deixa un comentari