Mampares decoratives | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/02/2019

La mampara ha deixat, a poc a poc, de ser un element purament pràctic per començar a ser un accessori decoratiu més del bany.

Tradicionalment, les mampares eren senzilles, transparents i amb perfils en colors blancs i grisos. Però les noves generacions de mampares es presenten amb infinites formes, models i colors, amb o sense perfils, decorades o llises, amb portes abatibles o lliscants i, en definitiva, amb multitud d’opcions.

Les noves tendències en mampares decoratives apunten a la seva conversió en elements diferenciadors que, lluny d’integrar-se amb la resta fins a arribar a passar desapercebudes, aportin el seu estil a través de tractaments especials del vidre o de serigrafia.

La majoria de les mampares decoratives es presenten en vidre, ja que d’aquesta forma s’aprofita totalment la llum, que passa a l’interior de la dutxa.

Dintre de l’ample ventall de mampares decoratives que tenim a la nostra disposició, el primer que trobarem és que hi ha models que s’adapten a cada necessitat.

Així, tindrem els models de portes plegables, que són ideals per a espais reduïts; els de portes corredisses, que no deixen cap espai mort, o els models que es componen d’una porta que s’obre enfora i que requereixen més espai que les altres opcions.

 

Font: www.decorainteriorismo.com

Deixa un comentari