Publicat el 07/02/2019

Una de les coses que tota parella de nuvis vol aconseguir el dia del seu enllaç és que el seu casament sigui únic, especial i que tots els convidats visquin una experiència inoblidable. No hi ha res com, mesos després del casament, recordar-lo amb els assistents i escoltar: «Quin casament més especial!», o «Que bé que ens ho vam passar!», o fins i tot, «Sempre recordaré el vostre casament!».

Però què podem fer perquè el nostre casament sigui diferent de la resta? Hi ha molts factors que, combinats, poden fer-lo únic i especial. Vegem-ne alguns:

Les taules
Quan pensem en casaments, de seguida ens ve al cap la idea d’un menjador amb taules vestides, molt guarnides i solemnes. L’imaginari col·lectiu ens ha portat fins aquí perquè als casaments d’abans les taules es vestien amb dues o tres estovalles combinades i les cadires es guarnien també amb roba; i, tot i que a poc a poc s’ha anat simplificant, encara estem molt acostumats a veure les taules així. Però, i si no utilitzem estovalles? I si trobem unes taules que mereixen donar-los el protagonisme de no estar tapades? Imagina una taula de fusta massissa, ben parada, amb un centre de flors, però sense tovalla ni necessitat d’amagar-la. Segur que sorprendria els teus convidats!

Minimalisme
Tots coneixem la dita «menys és més». I si la portem al camp dels casaments? Taules senzilles però on no hi falta de res. Petits detalls al lloc perfecte en el moment ideal. Una decoració que doni tot el protagonisme als nuvis, els que heu de brillar el dia del vostre casament. Tota la resta us envolta i us acompanya en una harmonia perfecta. T’ho imagines?

Centres de flors amb nous elements
T’imagines un centre de flors amb raïm, pomes o figues? Sembla estrany, però cada vegada s’utilitzen més elements nous en la decoració floral dels casaments per trencar amb les flors clàssiques a què estem acostumats. Segur que una decoració basada en cactus, o combinada amb fruita, o fins i tot gira-sols, farà que el teu casament sigui especial i diferent de la resta.

 

Pura Brasa

Deixa un comentari