Publicat el 13/01/2018

Cada mes de desembre, la popular xarxa social d’imatges publica el seu informe Pinterest 100, una llista de tendències de bellesa emergents classificades en categories com l’estil, la bellesa i la decoració de la llar.

Segons expliquen els responsables de la xarxa, «Com que les persones fan servir Pinterest per comprar i planificar, obtenim senyals primerencs sobre el comportament dels consumidors i els gustos canviants».
En el darrer informe s’han analitzat les tendències estètiques del 2017 en l’àmbit mundial, i es prediu quines seguiran de moda el 2018.

Pestanyes impactants
Tot i que les celles continuaran sent importants aquest any, l’atenció es fixarà en les pestanyes, que seran llargues i exuberants. Pinterest informa d’un augment del 152% en les recerques guardades sobre aquest tema.

L’oli, un nou producte de bellesa
Aquest líquid untuós s’utilitzarà com a rutina de bellesa per aconseguir efectes com una pell sense arrugues, uns cabells més suaus o una nutrició extra per als llavis. El seguiment d’olis multiús per part dels usuaris s’ha incrementat un 555% a Pinterest.

Bases en moltes tonalitats
L’informe explica que les recerques de «combinació de colors» van augmentar un 378% el 2017. Per tant, la varietat de tons de base de maquillatge serà una de les tendències d’aquest any. Des del to de pell més clar al més fosc, les noves bases inclouran una gamma molt més extensa i variada.

Mides de cabell extremes
S’imposen les cabelleres llargues o bé els talls de cabell molt curt, tipus pixie. És el que es desprèn de les cerques, que van augmentar un 130% pel que fa a aquests estils.

Dissenys geomètrics a les ungles
Es preveu que aquest any la manicura amb dibuixos geomètrics i minimalistes s’imposi, ja que la recerca d’aquest estil d’ungles va experimentar un augment del 83% aquest any passat.

Ombres d’ull brillants
Els colors intensos i brillants per ombrejar o delinear els ulls seran una de les tendències en maquillatge. És el que es preveu tenint en compte que la recerca sobre «ombra d’ulls brillants» es va incrementar un 63%.

Rodets facials
Aquesta eina ajuda a reduir la inflamació de la pell, tancar els porus i millorar la circulació. L’any passat les recerques sobre aquest instrument van augmentar un 345%, la qual cosa indica que el seu ús seguirà imposant-se durant el 2018.

Kits de maquillatge
Les recerques sobre estoigs amb colorets, ombres i pólvores van augmentar un 147%. S’imposa doncs aquest sistema integrat de colors per aconseguir un maquillatge harmònic i a la moda.

Tints de llavis
Tant si és pur o mat, la xarxa anuncia que aquest 2018 el tint labial serà el producte estrella amb un 414% d’augment en les seves recerques. Més durador que el gloss o la barra de llavis, aquest cosmètic ofereix un color natural que es manté al llarg de més temps.

Pentinats atrevits i variats
Enguany es veuran molts tipus de pentinats, des dels estils ultrallisos dels anys 50 fins als informals de la dècada de 1980, incloent-hi les permanents amb tota mena de rínxols. Segons Pinterest, el 2017 es va produir un augment del 166% en recerques d’estils de diverses èpoques.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari