Arriben les XVIII Jornades de Cuina Aranesa a Cabrils i Cabrera de Mar
En la cita gastronòmica, cinc restaurants del territori oferiran plats referents de la Cuina Aranesa
L’olla aranesa, el paté, civets, estofats i més propostes vinculades amb la cuina aranesa i cadascuna cuinada amb el segell personal dels restaurants que les preparen, són alguns dels suggeriments que es podran tastar d’una de les gastronomies de muntanya més riques i variades.
En concret, els restaurants de Cabrils que participen a les Jornades són l’AXOL , Cal Gras, Xaret i Xeflis. Pel que fa a Cabrera de Mar, es comptarà amb la participació del restaurant Santa Marta.
Les XVIII Jornades de Cuina Aranesa es faran del 8 de febrer al 3 de març.
En l’edició d’enguany s’ha comptat amb la col·laboració del dibuixant i guia de muntanya Ricard Novell, autor de la il·lustracció del cartell.
D’altra banda, es pot trobar tota la informació a la web de Cabrils Gastronòmic (www.cabrilsgastronomic.cat) i a l’app del restaurant Xeflis, impulsor i organitzador de les Jornades.