Publicat el 19/07/2016

El professor universitari Jesús A. Mármol, autor de diversos llibres, ens porta ara “Les Fórmules de la Vida”: un conjunt de formulacions de l’àmbit de la gestió d´habilitats personals i directives, de la gestió organitzativa empresarial, i de la gestió de recursos humans, que es presenta com
l´avantguarda en gestió del coneixement en matèria de Desenvolupament Competencial,
l´assignatura transversal d´universitats i escoles de negoci punteres en management.

Mármol ha creat les formulacions de temes tan diversos com la creativitat, el pensament positiu,
l´engagement, la motivació, la felicitat, el lideratge, la gestió del fracàs, la gestió enfront de les negatives o la gestió de l´estrès, entre d´altres nomenclatures. Ho ha fet de manera senzilla i pràctica, com receptes que mostren els ingredients necessaris, i en el seu ordre d´aplicació adequat, per poder millorar les nostres vides davant de qualsevol repte personal o professional. Les fórmules, a l´abast de tothom a través de la seva pàgina web, es desenvolupen en format de conferències, tallers, seminaris i cursos a mida i/o sota demanda.

Jesús A. Mármol és professor universitari i d´escoles de negoci des de fa més de set anys, especialitzat en Desenvolupament Competencial, matèria que no només imparteix sinó que també investiga, convertint-se en un dels pocs especialistes de la matèria al nostre país. Amb anterioritat a la docència, Mármol va ser director executiu, durant més d´una dècada, d´un grup d´empreses multisectorials: financera, immobiliària, màrqueting i comunicació, vitivinícola, enginyeria, comerç internacional, energies renovables i mitjans de comunicació, el que no només li ha permès obtenir un ampli coneixement pràctic de cara a la docència en facultats d´economia i empresarials i escoles de negoci, sinó que també li ha representat un bagatge clau per a la seva línia d´investigació en matèria de Desenvolupament Competencial empresarial i personal.
Més informació: http://lasformulasdelavida.blogspot.com.es/

Deixa un comentari