Publicat el 09/09/2016

El dissabte 17 de setembre, a les 21h, el Centre Moral d´Arenys de Munt estrena temporada de tardor amb l’original espectacle teatral “Píndoles, microteatre fora del teatre”. La representació consisteix en l´exhibició de tres peces teatrals, de 15 minuts cada una, situats en diferents espais del centre, tots fora de la tradicional platea i caixa escènica. El públic serà conduït per guies i tindrà l’oportunitat de gaudir de 3 obres ben diferents en espais no convencionals. L’objectiu de la proposta és apropar el teatre a nous públics tot mostrant-lo en un format totalment innovador que busca, per sobre de tot, la proximitat del públic i l´ambient distès, situant les representacions en espais reduïts. Per fer-ho possible, els assistents es dividiran en grups d’un màxim de 20 persones, fins a completar un aforament de 60.  

Les peces teatrals que es podran veure al centre provenen d’un ampli catàleg format per les microobres estrenades en les edicions 2015 i 2016 del Festival Píndoles a Barcelona. Totes les obres eren inèdites i es van seleccionar d’entre més de 100 propostes a través d’una comissió de textos formada pels dramaturgs de renom com Marc Rosich, Roger Ribó i Jacobo Julio.  

L´esdeveniment tindrà el seu vessant solidari, ja que s´inclou en els actes de la Setmana Solidària d´Arenys de Munt que busca recaptar fons per ajudar a finançar el projecte liderat per l´arenyenc Oriol Mitjà que pretén eradicar el Pian de les zones més desafavorides del planeta.

Tres microbres, tres gèneres, un sol espectacle. A Arenys de Munt es representaran: 

·  A les fosques, thriler escrit per Octavi Egea, dirigit per Àngel Amazales i interpretat per Àngel Amazares, Josep Antoni Lej, Antonio Alcalde i Ariadna Suñé. Sinopsi: Eva, una psiquiatra casada amb un polític, va a passar el cap de setmana a una solitària masia d’alta muntanya. La masia és a les fosques per una averia. Eva rep una trucada amenaçadora… Una situació clàssica “dona tancada en una casa a les fosques assetjada per un psicòpata”, amb una diferència, que en aquests cas, els espectadors estan tancats a la mateixa habitació. I l’assassí seu entre ells.  

·  Notícies del futur, comèdia de ciència ficció escrita i dirigida per Lara Díez i interpretada per Lara Díez i Ivan Padilla. Sinopsi: La neboda del futur ve a fer una visita al seu oncle i li explica totes les coses horribles que passaran si no segueix les seves instruccions. Té poc temps. Només hi ha una persona culpable del destí fatal i ha de sacrificar-la. 

 ·  Lleones, comèdia sobre el món laboral escrita i dirigida per Sílvia Navarro, amb Adrià Diaz, Sílvia Navarro i Vicky Cahisa. Sinopsi: Les entrevistes de feina cada cop són més dures, més personals, més ferotges. Role playings, qüestionaris impossibles, exercicis en grup… Una autèntica tortura. Però l’Oscar necessita la feina i està convençut que pot aconseguir-la. ¿Fins on estarà disposat a arribar?¿És realment el candidat ideal? Benvinguts a Hunting Global Industries. Benvinguts a recursos humans.

CENTRE MORAL d’ARENYS DE MUNT – Rambla Francesc Macià, 57
www.centremoral.cat

Deixa un comentari