Publicat el 13/12/2019

Dissabte 14 i diumenge 15 de desembre, la Fira de Nadal s’instal·larà a la plaça del Poble

La plaça del Poble i voltants acolliran, aquests 14 i 15 de desembre, la vuitena edició de la Fira de Nadal. Des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre, s’hi oferiran activitats de tota mena, especialment pensades per compartir en família.
Com cada any, la fira comptarà amb parades de gastronomia, artesania, guarniments i objectes de regal, espectacles, jocs i tallers per la mainada, xerrades, demostracions i tallers per a adults, sorteig d’una paneraxocolatada popular i tast de caldo de Nadal de l’Associació Gastronòmica Els Golafres.
A més es podrà gaudir de la visita a les exposicions i el pessebre ‘Germans Gabrielistes, entre el mar i la muntanya’, obra dels Amics dels Pessebres.

Com a novetat destacada, la fira comptarà amb una nova activitat, una bola inflable on els més petits podran descobrir de la mà d’uns follets un espai ple de fantasia, joc i màgia. L’altra novetat d’aquesta edició, és el lliurament a la carpa de l’Ajuntament del Calendari SVM 2020 que també es podrà recollir a partir del 16 de desembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins a esgotar existències.

Un any més, el Pare Noel tornarà a visitar el recinte firal i el Grop Fotogràfic SVM captarà el vostres moments més màgics i divertits en un photocall molt  nadalenc. La fira acollirà també activitats solidàries amb La Marató de TV3, organitzades per l’AMPA de l’escola Sant Jordi.

L’objectiu d’aquesta iniciativa de les regidories de Comerç i Turisme és atraure nous visitants al nostre municipi, seguir dinamitzant el nucli històric i que els santvicentins i santvicentines surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc a casa seva.
Programa Fira de Nadal 2019:
http://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2019/TURISME/DOCUMENTS/programa_activitats_FIRA_NADAL_2019.pdf

Deixa un comentari