Publicat el 08/11/2019

Es farà del 9 al 17 de novembre i no hi faltaran el sopar gastronòmic del bolet, la Fira de la Coca de Llavaneres i un vermut musical

Sant Andreu de Llavaneres viurà del 9 al 17 de novembre la 21a edició de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres, una cita per conèixer i degustar un dels productes locals de més prestigi. Aquestes postres, elaborades amb pasta de full, ametlles, pinyons, vainilla i llimona, són reconegudes arreu de Catalunya.

Entre els actes previstos per a la Festa Gastronòmica d’aquest 2019 hi ha el sopar gastronòmic del bolet, que inaugurarà la mostra dissabte 9 de novembre al restaurant Vil·la Minerva. El gruix de la festa es reserva per al cap de setmana del 16 i 17 de novembre.

Dissabte 16 tindrà lloc la Fira de la Coca de Llavaneres, un espai obert on durant tot el dia (de 10 a 20.30 h) els visitants podran provar i comprar aquest producte. També s’hi trobarà l’Espai Gastronòmic, que organitza l’Associació de Restauradors i Pastisseries de Sant Andreu de Llavaneres. A més de tallers i espectacles per als més petits, es farà la tradicional recollida popular de bolets.

Diumenge 17 la festa continua i es podrà tornar a gaudir de la Fira i de l’Espai Gastronòmic. Així mateix s’exposaran els bolets recollits i es faran tallers de cuina, un vermut musical i una il·lustració de receptes per a tots aquells que vulguin aprendre noves tècniques culinàries.

Durant els dies de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres i fins al 30 de novembre, els restaurants del municipi proposaran diversos menús de tardor adaptats a la cita, a preus assequibles.

6a Festa de la Sembra del Pèsol garrofal

Diumenge 17 de novembre també tindrà lloc la 6a Festa de la Sembra del Pèsol garrofal de Llavaneres, l’altre dels productes estrella de la vila, d’una qualitat excel·lent i reconegut arreu del territori.

Aquesta Festa, que permet any rere any donar un valor afegit a aquest llegum, constarà d’una exposició de fotografies de la sembra, d’un esmorzar de pagès, una cercavila amb espectacle infantil a càrrec dels Follets de les Hortes i d’un taller de sembra amb pèsol garrofal.

Deixa un comentari