Publicat el 26/10/2021

L’Associació d’Hostalers de Cabrils posa en marxa una nova convocatòria de la Ruta, en la qual els establiments participants serviran les seves propostes més creatives, amb l’arròs com a protagonista

La Ruta Gastronòmica de Cabrils va començar el 23 d’octubre i s’allargarà fins al 15 de març. La ruta, promoguda per l’Associació d’Hostalers de Cabrils, amb el suport de l´Ajuntament de Cabrils, es va presentar el passat 22 d´octubre al restaurant Can Rin de la mateixa població.
La ruta vol promoure els establiments i la gastronomia de Cabrils, amb una llarga tradició hostalera, sent tot un referent a Catalunya per la seva gastronomia de qualitat, avalada amb el segell de #VilaGastronòmica.

La durada de la ruta serà  del 23 d’octubre 2021 fins al 15 de març del 2022.  Durant quasi cinc mesos els restaurants participants serviran la seva proposta creativa amb l’arròs com protagonista.  A més aquests plats són solidaris: 1€ de cada plat anirà destinat a la Xarxa Popular d’Aliments del Maresme.
Els restaurants participants a l’edició d’enguany són: Ca L’Estrany, Can Rin, Il Forno di Papá, La Concòrdia, L’Hort Cabrils, L’Hostal de la Plaça, Nou Gras i Sal i Pebre.

Presentació de la Ruta
D’altra banda, per a la presentació d’aquesta nova edició de la Ruta es va comptar amb  tots els establiments participants, en un acte presidit per l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals; la participació de la regidora de Promoció econòmica i de turisme, Sílvia Vallbona, i el president de l’Associació d´Hostalers de Cabrils, Sergio González.
Durant la jornada, també, com es ve fent des d’altres edicions, es va comptar amb periodistes i influencers de l’entorn gastronòmic, que van poder cuinar diverses propostes d’arròs en directe als restaurants de Cabrils.
“Aquest any, mantenim el mateix compromís que ens mou a tots els que formem part de l’Associació, que es converteixi en una cita gastronòmica anual obligada de la comarca del Maresme, més enllà de la temporalitat dels mesos estiuencs. També, per tercer any, li hem donat un sentit solidari, destinant 1 euro de cada plat fet a base d’arròs a benefici d’un projecte de màxima proximitat, de la Xarxa Popular d’Aliments del Maresme, Cabrils”, va explicar el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Sergio González.

Propostes gastronòmiques dels establiments participants
La 8a Ruta Gastronòmica de Cabrils arrenca amb una variada selecció de plats amb personalitat i gran qualitat amb l’arròs com ingredient principal.  Els restaurants participants han creat delicioses i exquisides propostes:

Sal i Pebre: Risotto de verduretes.
L’Hostal de la Plaça:  Arròs de pagès.
L’Hort Cabrils:  Arròs d’ànec amb el seu magret, trompetes i rossinyols.
Ca L’Estrany: Arròs a la marinera amb gambes i escamarlans d’Arenys.
Can Rin: Arròs del Senyoret.
La Concòrdia: Nigiri de la “Discòrdia”.
Il Forno di Papá: Risotto funghi porcini amb cruixent d’ibèric.
Nou Gras:  Arròs de Muntanya amb bolets, panxeta confitada i all i oli de brasa.

Redacció La Clau

Deixa un comentari