Publicat el 04/06/2018

La presentació de la guia serà el 8 de juny a Palafolls, just abans del primer concert del Festival 4dJazz.

El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Sr. Joaquim Arnó i Porras, juntament amb la Sra. Montserrat Rovira i Riera, regidora de cultura, festes, entitats i esports de l’Ajuntament de Palafolls, es complauen a convidar-lo el pròxim 8 de juny a la presentació de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018 i a la inauguració de l’11è Festival 4dJazz de Palafolls.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme torna a publicar, per tercer any consecutiu, la Guia dels Festivals Musicals del Maresme. Es tracta d’una eina de difusió cultural que exposa l’oferta de festivals que es duen a terme a la comarca durant tot l’any. El llibret agrupa més de quaranta festivals, la totalitat dels quals se celebraran al Maresme.
La guia inclou un calendari de festivals, així com una secció amb les localitzacions o una classificació que separa els festivals per gèneres musicals.

Ja sigui música clàssica, jazz, country, rock o tradicional, el Maresme acull tota mena d’esdeveniments musicals al llarg de l’any, sense excepcions de gèneres i estils. Davant aquest caràcter eclèctic a l’hora de programar festivals, la Guia dels Festivals Musicals, editada en quatre idiomes, té un ús pràcticament imprescindible tant pels maresmencs com pels visitants d’arreu del territori o els turistes de tot el món.

La guia es podrà obtenir a oficines de turisme de la comarca i de les comarques veïnes, als ajuntaments, i altres establiments.
Presentació:
Dia: Divendres 8 de juny de 2018
Hora: 20 h
Lloc: Antiga escola de Sant Genís de Palafolls (c/ Sant Genís s/n)

 

Deixa un comentari