Publicat el 06/07/2015

Ja s´ha fet pública la programació del XIX Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure. Per a l´edició d´enguany, el Festival organitzat per l´Ajuntament del Masnou i la companyia masnovina Chapertons, s´ha proposat l´objectiu de fer recordar a la població la importància del riure i de trobar sempre, en qualsevol circumstància, un espai per deixar anar una rialla.
Com informa elmasnouviu.cat, el programa d’enguany es reparteix entre el 14 i el 18 de juliol, cinc dies d’actuacions que es realitzaran tant a la platja d’Ocata com a diverses places del municipi. Com és habitual, s´hi comptarà amb la presència d’artistes nacionals i internacionals.
Seguint amb la tendència estrenada a l´edició anterior del Festival, que va comptar amb prop de vuit mil visitants, tots els espectacles seran gratuïts, a excepció de la funció de Tortell Poltrona que tindrà lloc a l´Espai Escènic Ca n’Humet (dijous 16 de juliol, 22 h, 10 euros).
Pep Callau i els Pepsicolen, juntament amb la formació musical Zebrass Marching Band, que durant aquests dies serà la Banda del Ple de Riure, seran els encarregats de conduir, presentar i dinamitzar aquest esdeveniment.
A més a més, també formen part del programa actors, artistes de circ i còmics com Companyia LP, Circ Los, Ganso & Cia., Acrobarouf, El Peyu, Wilbur, Cirque Hirsute, La Companyia del foc i el col·lectiu d´artistes residents al Masnou Lacam.
Es pot seguir tota l´actualitat del Festival a la seva web,
http://www.plederiure.cat/, i al seu perfil de Facebook.

Deixa un comentari