Publicat el 30/09/2019

L’espectacle, que tindrà lloc aquest diumenge 6 d’octubre, a les 19 h, i ja es poden comprar entrades

 “Un bruixot il∙lusionista del segle XXI”, així defineixen molts dels seus admiradors al mag Jorge Blass, que arriba aquest diumenge 6 d’octubre al Teatre Auditori de Granollers per deixar bocabadat al públic amb el seu espectacle “La màgia de Jorge Blass”

Noves il∙lusions amb tecnologia del segle XXI
Jorge Blass ha creat un espectacle de màgia diferent i interactiu. Amb un dron com a ajudant i un espectacle envoltat de misteri i una acurada estètica, Jorge Blass aconsegueix que tornem a il∙lusionar i somiar amb l’impossible amb un espectacle per a tota la família.
Jorge realitza noves il∙lusions amb tecnologia del segle XXI. Succeiran efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en què el públic és el protagonista.
L’estrella de la màgia americana David Copperfield ha declarat: “Jorge Blass eleva l’art de la màgia a un altre nivell”. “La seva màgia és diferent, espectacular” ha afirmat el mestre de la màgia Juan Tamariz.
Amb “La Màgia de Jorge Blass” viurem en directe les il∙lusions que han captivat personatges com Jackie Chan, Vin Diesel, Scarlett Johanson, Plácido Domingo o al mateix David Copperfield, que ha adquirit els drets d’un truc que Jorge realitza en el xou emprant xarxes Socials i màgia, i que l’estrella de la màgia americana presentarà al seu show de Las Vegas.
Espectaculars efectes màgics on Jorge recorre el món actuant en teatres i televisions de Las Vegas, Hollywood o Xangai. Els seus espectacles han estat premiats amb la Vareta Màgica d’Or a Montecarlo i el Premi Siegfried and Roy a Las Vegas.

Venda d’entrades:
https://www.escenagran.cat/ca/programacio/c/11121-la-magia-de-jorge-blass.html

 

 

Deixa un comentari