Publicat el 18/09/2019

Coop Maresme organitza per segon any consecutiu la “Nit del Cooperativisme”, un esdeveniment on s’atorgarà l’Ajut Pepa Maca 2019 i se celebra el cooperativisme amb un sopar popular

 L’Ajut Pepa Maca 2019 va ser publicat el passat mes de juny, amb l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives amb clau cooperativa i amb visió de transformació social. Després de recollir les diferents candidatures, és hora de descobrir les iniciatives candidates i d’anunciar la guanyadora de l’Ajut Pepa Maca 2019.
Per a fer-ho, s’ha organitzat la “2a Nit del Cooperativisme”, també coneguda com a Nit Coop, un acte obert a tothom, on coneixerem la iniciativa guanyadora de l’Ajut Pepa Maca 2019, així com totes les que han participat i podrem gaudir d’un sopar popular.

Aquest any com a novetat, estrenem un nou emplaçament cooperativista d’aquesta data ja esperada en el calendari, l’edició d’enguany se celebrarà a la Nau Gaudí, antiga seu de la cooperativa “La Obrera Mataronense”. Un espai que degut a la seva història i versatilitat, és idoni per a celebrar-hi la Nit Coop.
Així doncs, la “2a Nit del Cooperativisme” tindrà lloc el pròxim dimecres 25 de setembre a partir de les 19:00 a la Nau Gaudí (Carrer Cooperativa, 47 – Mataró).
El sopar popular té un cost de 13,00 €, que caldrà abonar mitjançant la compra d’un tiquet sopar a l’Espai Culinari Cafè de Mar (Carrer Santa Rita, 1), o a les oficines de Coop Maresme.
Si us voleu inscriure a la Nit Coop 2019, ompliu el següent dormulari: bit.ly/nitcoop2019. O bé consulteu els hashtags #PepaMaca2019 o #NitCoop2019.

Deixa un comentari