Publicat el 15/02/2021

La dramaturga Anna Maria Ricart Codina i Cultura i Conflicte presenten ‘Encara hi ha algú al bosc’, un muntatge teatral amb Ariadna Gil al repartiment

Programació d’aquesta semana: Un relat de violència masclista i guerra amb ‘Encara hi ha algú al bosc’, concerts de piano per gaudir de la música impressionista de París amb ‘El piano a quatre mans’ i ‘París a quatre mans’ i una història dramàtica de cinc germans amb ‘Búfals’ de Pau Miró.

Dissabte 20 de febrer a les 19.30h (Sala Gran): Arriba ‘Encara hi ha algú al bosc’, un muntatge dirigit per Joan Arqué i amb dramatúrgia d’Anna Maria Ricart que atrapa a l’espectador amb un espectacle canviant que juga al contrast i que mostra el terror i la cruesa del conflicte als Balcans, on milers de dones van ser violades i obligades a tenir fills de forma involuntària.
A través de la paraula i els records de les supervivents, que estaran encarnades per les actrius Ariadna Gil, Judit Farrés i Montse Esteve, els espectadors i espectadores podran sentir aquesta cruesa, impotència i ràbia de les injustícies que es van cometre. Entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com una estratègia per dur a terme una “neteja ètnica”.
En paral·lel a aquesta barbàrie que es vivia al 1992 als Balcans, Barcelona celebrava els seus Jocs Olímpics, dos escenaris completament diferents que s’estaven vivint a Europa i als quals també es fa referència a l’obra.
Més informació de l’espectacle:  https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3282-encara-hi-ha-algu-al-bosc.html

Activitat paral·lela:
Dimarts 16 de febrer a les 18.30h: hi haurà TeatreZoom
sobre Encara hi ha algú al bosc, una videoconferència mitjançant l’aplicació Zoom, a càrrec de Teresa Turiera i Erol Ileri, ambdós del col·lectiu Cultura i Conflicte.
Els conferenciants han codirigit el documental i també la recerca que ha servit per dur a terme la dramatúrgia de l’espectacle. L’Erol, també és el responsable del vídeo que apareix a l’obra.
Si estàs interessat/da pots apuntar-te, clica: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=T45uFl_YUU2MfUJbo14opesJe3XP5jVIrmJDZYHfUARURVY3UlBXVjdJNFlWOE5VQjlYWkIzWVJUVS4u
Més informació del TeatreZoom https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3314-teatrezoom-encara-hi-ha-algu-al-bosc.html

Cicle Carles Riera
– Divendres 19 de febrer a les 18h (Sala Petita); ‘El piano a quatre mans’, un espectacle familiar per gaudir de les meravelles que fan en un piano de cua, amb 88 tecles i 20 dits, els pianistes Pilar López Carrasco i Jean-Pierre Dupuy. Un repertori ben escollit, ple d’harmonies, textures i colors de la música impressionista del París del segle XIX. Un concert pedagògic on els músics interpretaran obres de coneguts compositors com Ravel, Hahn, Satie o Debussy.
Aquest espectacle és un concert familiar que forma part del Cicle Carles Riera (https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/cicle-carles-riera.html).
– Divendres 19 de febrer a les 19h (Sala Petita); ‘París a quatre mans’. Els pianistes tocaran música de compositors francesos, des de l’impressionisme de finals del s. XIX i fins els anys 20. És una gran oportunitat per gaudir d’obres com La Belle Excentrique de Satie, Ma mère l’Oye de Ravel o Six Épigraphes Antiques de Debussy.
Més informació del concert: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3271-el-piano-a-quatre-mans.html

‘Búfals’ del granollerí Pau Miró, a Llevant Teatre
–  Divendres 19 de febrer a les 20h,

–  Dissabte 20 de febrer a les 20h i
–  Diumenge 21 de febrer a les 19h (Llevant Teatre); Es representarà ‘Búfals’, a càrrec del Taller CFGS d’Arsènic, un espectacle realista on hi destaquen sentiments de ràbia, dol, silenci, de dolor i d’incomprensió. Una història que relata la pèrdua d’un germà en una família nombrosa, en què els protagonistes hauran de saber fer front a aquesta difícil situació.
L’obra està escrita pel dramaturg i director granollerí Pau Miró.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3321-bufals.html

 

Deixa un comentari