Publicat el 06/06/2023

Si teniu algun problema amb la recepció dels canals de la TDT, és possible que sigui per la instal·lació d’aquest servei mòvil. S’ha habilitat un telèfon gratuït per resoldre els dubtes i ajudar a posar-hi solució

 

 

S’està ja a la recta final de la instal·lació al municipi del servei mòbil de nova generació 4G i 5G, sobre les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils.

Segons ens avisen els instal·ladors, amb aquesta tecnologia hi haurà millor cobertura en interiors i una major extensió de cobertura general. Són xarxes que permetran més velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els pròxims anys per aprofitar el potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis en aquestes bandes de freqüència pot comportar algunes afectacions en la recepció del senyal de la TDT dels usuaris. Per solvertar-ho, els operadors mòbils tenen una empresa, LLEGA 700, que informa i resol els problemes que poden sorgir.

S’ha habilitat un telèfon d’atenció ciutadana gratuït: 900 833 999

La pàgina web amb tota la informació és: www.llega700.es

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Canet de Mar

 

Deixa un comentari