Arrenca un cicle mensual de documentals a la Casa Gòtica d’Argentona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/03/2018

L’Ajuntament d’Argentona projectarà mensualment, de març a juny, i amb el suport de la productora Clack, documentals d’alta qualitat, independents i amb mirada pròpia.

L’Ajuntament d’Argentona, amb el suport de la productora Clak, va engegar el passat dijous 15 de març la projecció d’un cicle de documentals que, mensualment, fins al juny, es podran veure a la Casa Gòtica – plaça de l’Església, 4. La iniciativa “El documental del mes”, que serà d’entrada lliure, va donar el tret de sortida amb Amazona, que narra la història d’una filla la mare de la qual la va abandonar quan era petita per anar-se’n a viure a la selva.

Les sessions es podran veure a les 7 de la tarda, sempre en dijous. Les següents projeccions seran Les noies d’Alba Daurada (12 d’abril), L’hora dels deures (10 de maig) i Venus (7 de juny). Després de cada documental, s’encetarà un debat moderat o amb la participació d’alguna persona vinculada am la temàtica.

Èxit de les projeccions a Mataró

El cicle El Documental del Mes el promou Clack a Mataró des del març de 2017 en col·laboració amb DocsBarcelona del Mes i gràcies al suport de Fundació Unió de Cooperadors, Ajuntament de Mataró i Fundació Tecnocampus. Fins al moment la sala d’actes del Cafè de Mar ha acollit la projecció de nou documentals, entre els quals Amazona ha estat un dels més exitosos. El darrer passi, de la peça francesa L’Hora dels Deures, va congregar 65 persones a la sala d’actes del Cafè de Mar.

 

Deixa un comentari