Publicat el 22/02/2016

El passat diumenge 21 de febrer, a les 6 de la tarda, Xavi Lozano, Marc Vila i Guillem Aguilar, tres experimentats músics amb llarga trajectòria en les seves carreres es van unir per a oferir -Bufa & Sons World Music-, un concert-taller-didàctic en clau d´humor, un espectacle per a tota la família.

Dissabte 27 de febrer, a les 10 de la nit, el conegut actor Viggo Mortensen i Rafel Plana desembarcaran a Premià de Dalt perquè gaudim de -Cançons d´hivern-.
Dues persones damunt l´escenari per a regalar-nos minuts compartits de recitals especials. El –Solo- és una modalitat artística que s´aplica més aviat a la dansa i a la música que al teatre. Un –solo- és també una manera d´afrontar un fet artístic. Sense ningú, sol davant el públic. Viggo Mortensen es mou lliurement per l´escenari, com un rapsode, només acompanyat per Rafel Plana al piano. Mortensen aprofita -Canciones de invierno- per a recordar alguns dels seus poetes preferits. Entre altres, recita poemes del bosni Izet Sarajilic com -Sin llaves y a oscuras-, o -Elogi de la discreció-, de la catalana Anna Rossell.

Tancarà l´Escenarts d´hivern en Toni Albà, que presenta -Bufonant-, un viatge sorprenent al fons de la creació teatral. És un espectacle d´improvisació. Un bufó evolucionant en l´espai buit, un clown provocant el públic perquè s´impliqui en l´espectacle com no ho ha fet mai, un comediant deixant que els espectadors el provoquin per a crear un espectacle total. Serà  el dissabte 19 de març, a les 10 de la nit.

El Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume és l´escenari d´aquesta nova edició del festival Escenarts

Deixa un comentari