Publicat el 12/07/2019

Les primeres valoracions de la fira de ceràmica i terrissa Argillà Argentona apunten a una xifra de visitants superior a les 25.000 persones, en la línia de l’any passat

El passat cap de semana del 6 i 7 de juliol, Argentona va acollir una nova edició de la fira de ceràmica i terrissa Argillà Argentona, certamen que en aquest 2019 ha donat continuïtat a la seva aposta per una mostra equilibrada pel que fa al volum d’estands i participants i amb una nodrida representació internacional.

Segons també informa el consistori argentoní, la direcció de la fira es mostra força satisfeta amb les propostes presentades pels ceramistes i considera que la primera valoració dels expositors ha estat, en general, positiva. Es calcula que aproximadament al llarg del cap de setmana més de 25.000 persones han visitat la fira, mantenint la tendència a l’alça de l’any passat, i que es va concentrar especialment durant la tarda del dissabte i el diumenge al llarg de tot el dia. Es valora també la notable afluència i participació a les activitats del taller de torn, o la bona reacció del públic a les diverses exposicions presentades.

Pel que fa a la venda del càntir de l’any, obra del dissenyador Miguel Milà, reconeixen un ritme tranquil al llarg del cap de setmana, tot i que confien a impulsar la compra, com és tradicional, per la Festa Major i la Fira del Càntir.

Deixa un comentari