Publicat el 15/01/2020

La fira de ceràmica i terrissa d’Argentona se celebrarà del 3 al 5 de juliol, i fins el 31 de març estarà obert el període de sol·licituds a nous participants interessats en prendre-hi part

El Museu del Càntir i l’Ajuntament d’Argentona es disposen a celebrar els dies 3, 4 i 5 del proper juliol una nova edició de l’Argillà. La fira d’Argentona està agermanada amb les altres fires “Argillà” que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), motiu pel qual els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d’Argentona. En aquesta edició França serà el país convidat, disposant d’un espai especial on exposar les seves produccions.

Procediment d’inscripció i pagament:
Els nous ceramistes i terrissers que hi vulguin prendre part han d’adreçar al Museu del Càntir, entitat organitzadora, un formulari d’inscripció mitjançant el següent enllaç:  http://www.museucantir.org/ca/fira-cer%C3%A0mica/inscripci%C3%B3, incloent 6 imatges de la seva obra, 1 imatge del lloc de venda i el CV professional, abans del 31 de març.
Les sol·licituds seran avaluades per la comissió organitzadora de la fira. Es notificarà per correu electrònic l’acceptació o no de les sol·licituds presentades.
El pagament es farà a partir de que rebeu el document de liquidació (en cas que la vostra sol·licitud hagi estat acceptada) i, en cap cas, més tard del 30 de maig. Els participants que no hagin fet efectiu el pagament en aquesta data quedaran descartats per aquesta edició.

La Fira se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juliol, de 10 h del matí a 22 h del vespre (amb pausa de 14 h a 17 h), pels carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres. Trobareu més informació a www.museucantir.org

 

Deixa un comentari