Publicat el 02/06/2017

Ja està tot a punt per una diada plena d’activitats al carrer

Argentona ja acaba els últims preparatius per donar el tret de sortida, a la Diada de la Flor.  Al bell mig de la Plaça Nova ja podem veure una font i a partir de demà al matí també podrem gaudir de l’engalanament de carrers, la Fira d’artesania i de comerç local i l’Ou com balla al Museu del Càntir.

Serà un cap de setmana ple d’actes i activitats per a grans i petits ja que, tal i com destaca la regidora d’actes culturals, Montse Cervantes, enguany s’ha volgut donar-li més volada a la celebració aprofitant que dilluns també és festiu al municipi.
Dissabte hi haurà un taller a la biblioteca de Jumping Clay i un concert familiar a la Plaça Nova.
Les catifes de flors es començaran a elaborar dissabte tarda i a la nit, al llargs de diversos carrers del centre de la vila, però gairebé tot el municipi estarà engalanat.
Diumenge serà el dia central d’aquesta festivitat amb trobades de plaques de cava i puntaires, tallers, maridatge amb flors, contes, concerts i l’obertura dels jardins de la casa Puig i Cadafalch, que també estaran engalanats.
La trepitjada de les catifes enguany tindrà lloc dilluns al migdia. Totes aquestes activitats, però, es desenvoluparan en funció de les condicions meteorològiques. En cas de pluja, es podrien suspendre alguns d’aquests actes.

Podeu consultar la programació de la Diada de la Flor.
http://argentona.cat/ARXIUS/Festes_Cultura/Flor2017/Programa_Complert__A3_.pdf

 

Deixa un comentari