Publicat el 05/09/2016

fins al 16 de setembre de 2016 se celebra el 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica amb el tema central: “La Ceràmica en l’arquitectura i l’espai públic”. La seu del congrés serà el Museu del Disseny de Barcelona, però comptarà amb moltes extensions territorials com Argentona, que hi participarà activament durant l’última jornada.

Precisament, pel que fa a aquest important punt de trobada al voltant de la ceràmica, Argentona serà un dels pocs municipis catalans visitat per la totalitat dels congressistes.

D’altra banda, el divendres 16 de setembre i com a acte de cloenda del congrés, se’ls hi oferirà visites al Museu del Càntir d’Argentona, als exteriors de la Casa Puig i Cadafalch i a dues de les exposicions de ceràmica contemporània que formen part de les mostres de ceràmica contemporània que hi haurà repartides, durant l’esdeveniment, per diferents espais expositius, sobretot de Catalunya: “Protopeces. Al límit suceeixen les coses que m’interessen…” del ceramista Joan Serra i “Retrats” de la ceramista Mia Llauder, tots dos professors de l’Escola Taller de Ceràmica d’Argentona i membres de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica. Ambdues exposicions, inaugurades el juliol passat en el marc de la Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona, es troben a la sala d’exposicions de la Casa Gòtica i al Museu del Càntir respectivament. La vetllada acabarà amb un sopar i ball a la Plaça de l’Església.

El congrés compta amb la participació de més de 350 inscrits d’arreu del món, sobretot de la Xina, Japó, Austràlia, Israel, EUA, Sudamèrica i diversos països d’Europa

Deixa un comentari