Publicat el 28/04/2021

Activitat voluntària que tindrà lloc el proper dissabte 8 de maig per a la millora i conservació del nostre entorn. Inscripcions fins al 5 de maig i cal inscripció prèvia

L’Ajuntament d’Argentona, a més dels Burriac Runners del Grup de Muntanya d’Argentona i amb la col·laboració del Consell per la República i Friday for future de Mataró, participen un any més a la jornada Let’s Clean Europe, de sensibilització ambiental, conservació i neteja dels nostres boscos i entorn natural.
La trobada es farà el dissabte 8 de maig, a les 9:30 hores a la plaça Nova. Des d’allà s’organitzaran equips d’un màxim de 10 persones, amb un coordinador per cada grup, que es distribuiran per diversos espais verds i forestals al voltant d’Argentona. Finalitzada la tasca de neteja, es recolliran tots els residus i es traslladaran amb una furgoneta fins a la deixalleria municipal.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
L’adopció de mesures sanitàries a causa de la crisi de la COVID-19 exigirà en aquesta ocasió la necessitat de fer inscripció prèvia per participar a l’activitat, a través del següent formulari: https://argentona.cat/formulari.php?id=48625

L’organització facilitarà guants d’un sol ús, gel hidroalcohòlic, així com bosses i el material necessari per realitzar la recollida de residus i neteja de la zona. Cal portar roba i calçat còmode i aigua.

LET’S CLEAN EUROPE
És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

Deixa un comentari