Publicat el 23/11/2020

Aquest diumenge 29 de novembre s’enceta la programació amb una cita “Peix” a les 13h a la Font del Mig i Flow! My (hip hop) Story a les 19h a La Sala

Després de l’ajornament dels espectacles previstos per als dos primers caps de setmana a causa de les mesures de contenció sanitàries, el Festival Sense Portes estrenarà finalment la programació aquest diumenge 29 de novembre amb Peix, a les 13 hores a la Font del Mig, una representació que es mou entre el circ i el clown, i la proposta musical Flow! My (Hip hop) Story, a les 19 hores a La Sala, ambdues adreçades a tots els públics.

Serà el tret de sortida d’una edició especial, adaptada al context actual i que defensa la ferma convicció de seguir apostant per la cultura segura, com a dret essencial.
Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona i el col·lectiu Sense Portes han reprogramat els diversos espectacles ajornats en els dos primers caps de setmana. La informació actualitzada i els canvis de data els podeu consultar al web www.festivalsenseportes.cat.
Tots els actes seguiran un protocol per tal de garantir la seguretat sanitària del públic assistent i dels participants al Festival.

Reserva d’invitacions
Es recorda que cal reservar invitació per accedir als espectacles, a través del web entrades.argentona.cat, amb un màxim de 6 invitacions per persona.

 

Deixa un comentari