Publicat el 28/09/2015

Al Casal Digital els nens i nenes podran comprovar que l’ordinador no és només una eina per jugar, sinó que també el poden fer servir com a eina de treball, concretament per fer de joves periodistes.
Podran conèixer tot allò que es fa gràcies a la utilització de les TIC, que permetrà publicar les activitats, sortides i jocs a Arenyautes. S’ha arribat amb un acord amb Ràdio Arenys per realitzar un programa (dissabtes  15 a 16h de la tarda) de 60 minuts de durada en el hi hauran seccions com cinema, del que passa al poble, es xerrarà de tot una mica i els programes també es penjaran al bloc del Casal perquè els escolteu o descarregueu. Aquest curs també es farà  televisió i tot s’enregistrarà durant els dies de casal. També es farà fotografia digital, muntaran vídeos, s’aprendrà  a buscar informació, redacció, jocs tic’s, tallers, fer fotomuntatges, nocions de disseny, entrevistes …
Totes les activitats es faran al Centre Cultural Calisay i a les instal•lacions de Ràdio
Arenys.
El dia de l’activitat serà :
Dimecres de 18 a 19:30h (5€/mes)
L’activitat començarà dimecres 14 d’octubre.
entrada i la sortida de l’activitat serà per la porta de l’Espai Jove del Calisay. Si algun dia es programa visitar algun lloc (bombers, policia, alguna pastisseria…), s’avisarà amb temps. Estaria bé que els participants portessin una llibreta petita i un bolígraf.
casaldigital@arenyautes.cathttp://www.arenyautes.cat/casaldigital

Deixa un comentari