Publicat el 23/11/2019

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va lliurar el passat 20 de novembre els 12 primers distintius turístics de Barris i Viles Marineres que atorga la Generalitat de Catalunya. La regidora arenyenca de Turisme, Ona Curto va recollir, en un acte que s’ha celebrat a Begur, l’acreditació d’Arenys de Mar

L’entrega d’aquests distintius va estar presidida per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, davant d’una cinquantena de persones entre alcaldes, regidors i tècnics dels municipis distingits.

La consellera va afirmar que “aquestes distincions que rebeu avui són un reconeixement a la vostra tasca en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat, en línia amb el que marquen els dos instruments amb què el Govern vol posar en valor el nostre sector turístic: el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting”. Chacón va assegurar que des del departament d’Empresa i Coneixement “ajudarem a posicionar i donar visibilitat internacional als municipis acreditats perquè fer turisme també és fer país”.

Les 12 acreditacions s’han donat a l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d’Alcanar, l’Escala, Llançà, Palamós, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.

En aquest mateix acte, la consellera Chacón també va atorgar dos distintius més: a Montclar, com a Poble amb Encant, i ja en són 13 a tot Catalunya; i el de Ciutat i Vila amb Caràcter a la Bisbal d’Empordà, sent la dotzena localitat acreditada amb aquesta marca.

Les marques Barris i Viles Marineres, Ciutats i Viles amb Caràcter, i Pobles amb Encant -de l’Agència Catalana de Turisme- tenen com a objectiu segmentar la promoció turística dels municipis catalans.

Deixa un comentari