Publicat el 16/02/2023

Divendres, serà l’arrencada oficial de les festes de Carnaval a Arenys de Mar que seguiran durant el cap de setmana

 

 

La Biblioteca d’Arenys ha preparat una Hora del Conte Especial de Carnaval, aquest dijous, amb Contes de Carnestoltes amb l’Albert, a càrrec de Gra de Sorra.

És el primer dels actes del Carnaval d’enguany que, oficialment, obrirà Lady Carnestoltes, amb el Pregó que es farà, divendres, al Mercat Municipal que preparà a la mateixa hora una nova sessió de Tapes al Mercat.

Divendres, serà l’arrencada oficial de les festes de Carnaval a Arenys de Mar que seguiran durant el cap de setmana; tallers de maquillatge, la Rua i tres balls per tots es gustos i edats.

Dimarts, com ja és tradicional, hi ha la represa amb l’Escudella de recapte i el concert que l’acompanya. I l’endemà, dimecres, l’enterrament de la sardina, amb la lectura del Testament de Lady Carnestoltes  acompanyada d’una  sardinada popular…

El detall de les activitats que farciran el nostre Carnaval 2023, del 16 al 22 de febrer, el podeu trobar, al web del Carnaval o seguir-lo des de la secció de l’agenda del web municipal o l’app ArenysAPProp.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari