Publicat el 23/05/2023

El cap de setmana, 3 i 4 de juny, Arenys de Mar celebra una nova edició de l’Arenys de Flors amb tot un seguit d’activitats i espais florits que conviden a recórrer i descobrir tots els carrers i racons de la vila

 

 

La regidoria de Cultura anuncia que tot està a punt per l’edició d’enguany de l’Arenys de Flors.
Arenys s’omple de flors i d’espais decorats a la via pública, tant pels serveis municipals com pels veïns i veïnes i els comerciants d’Arenys de Mar. El  nivell de participació ciutadana ha estat molt alt i convidarà, encara més, a passejar i gaudir dels espais florits, així com de les diferents propostes relacionades, com ara concerts, tallers i conferències.

L’edició d’aquest any incorpora algunes novetats com l’incorporació dels restaurants que afegeixen receptes florides a les seves cartes i també l’opció de comprar samarretes amb l’imatge oficial de l’Arenys de flors.
Com a novetat, d’enguany, també cal afegir-hi la celebració de les jornades de recreació històrica #arenys1714 que coincidiran amb la presència dels miquelets en els espais de la desembocadura de la Riera i la Plaça de la Vila.

Arenys de flors a la carta
Tres restaurants local serviran en els seus menús plats amb flors.
La segona novetat és que es podrà comprar, al preu de 6€, a la carpa d’informació situada al Calisay la samarreta de l’Arenys de Flors (edició limitada).

Els horaris per visitar els espais florits serà :

  • Dissabte 3 de 10 a 14h i de 17h a 21h
  • Diumenge 4 de 10 a 14h i de 17 a 20h
  • El programa detallat de l’Arenys de Flors es pot trobar en aquesta pàgina web especial dedicada al certamen. També es pot veure un mapa dels espais distribuïts al nucli urbà.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari