Publicat el 07/09/2020

7è Concurs Floral de Balcons, finestres, portals, carrers i aparadors comercials d’Arenys de Mar 2020.

Tot i la pandèmia que estem vivint arribem a la 13a edició del programa dels Espais Florits i ho fem amb la intenció de seguir treballant perquè aquesta mostra d’art floral sigui un referent que atregui fins a casa nostra, el turisme cultural que tant ens agrada.
La proposta d’aquest any és que els veïns d’Arenys de Mar participin amb l’ornamentació floral dels nostres carrers, i per això proposem el 7è Concurs Floral de Balcons, finestres, portals, carrers i aparadors comercials d’Arenys de Mar 2020.
La proposta d’Arenys de Flors està servida i ara només falta que vosaltres també hi participeu activament.

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, volem que Arenys sigui altre cop un esclat de color i d’animació. I per això us demanem que sortiu a passejar per la vila tot descobrint els espais i equipaments que s’han escollit per veure-hi cactus, bonsais, roses, orquídies i d’altres flors i plantes, i que participeu com a públic de les moltes activitats paral·leles que trobareu a les places i carrers.
En aquesta web: https://arenysdemar.cat/document.php?id=36820, podeu consultar el recorregut que haureu de fer per visitar els diferents Espais Florits i quines són les activitats complementàries.

Per a qualsevol aclariment, dubte o suggeriment, no dubteu a contactar amb nosaltres: Regidoria de Cultura (Centre Cultural Calisay): 93 792 41 88  cultura@arenysdemar.cat www.arenysdemar.cat/espaisflorits

Deixa un comentari