Publicat el 27/12/2016

El Club Ciclista Cabrils convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral.
Fidels a l´estil que sintenta donar a la Cabrilenca, s’han buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-se de pistes i zones concorregudes, que esperen us agradin i sorprenguin.

Al final de la caminada hi haurà lliurament d´un obsequi commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que siguin  vegetarians i/o celíacs aviseu al fer la inscripció i es prepararà esmorzar específic pel volsaltres.

12ª Cabrilenca Camines o Corres?
(inscripcions fins el dissabte 25 de febrer o arribar als 1200 inscrits)
Més informació a l ´apartat “inscripció” de la web: http://cabrilenca.blogspot.com.es/2015/11/inscripcio.html

Dos recorreguts: 10 i 20 Km.
Dia: diumenge 26 de febrer
Sortida: de 7,30 a 8 h.

Aportació solidària:
Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any destinarem 0,50€ a la Iniciativa Solidària Múevete Por Los Que No Pueden, que té l´objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, “Enfermedades Raras”) o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d´ER i recaptar fons per a continuar la recerca.

Les ER son aquelles malalties que tenen una baixa incidència a la població. Per a ser considerada com a rara, cada malaltia específica només pot afectar a un número limitat de persones. Concretament, quan afecta a 5 de cada 10.000 habitants. A Espanya hi ha 3 milions d´afectats.

Aquesta iniciativa neix de la mà de l´esportista discapacitat visual Marcos Bajo Lea (novembre 1979), esportista amateur que pateix una Malaltia Rara degenerativa anomenada Retinosis Pigmentaria, que li produeix una deficiència visual que limita la seva visió a només 5º centrals i ceguera nocturna, agreujada per un edema macular. Va començar a participar en curses de muntanya com a guia de persones invidents del grup de curses per muntanya de la ONCE Catalunya (alguns dels seus membres han participat en diverses edicions de la Cabrilenca). 

Des de fa pocs anys la malaltia de Marcos Bajo s´ha agreujat i ja només pot participar en competició guiat per altres persones. 

Deixa un comentari