Publicat el 06/10/2020

La covid-19, precisament, va obligar al passat mes de març a aturar les activitats que ara es reprenen progressivament amb l’objectiu que la gent gran, comenci a recuperar algunes de les ocupacions que habitualment la mantenen activa

Les activitats de la gent gran de Vilassar de Mar es van reprendre aquest dilluns de manera presencial amb l’inici del taller de mitja i ganxet. Aquest taller, que es duu a terme al local de les Pinedes, compta amb 11 persones inscrites i, com la resta d’activitats que s’iniciaran en els propers dies, es farà complint amb tots els protocols establerts per evitar la propagació i el contagi del coronavirus.
Així, dimecres 7 d’octubre també arrencarà la marxa nòrdica, una de les activitats que més èxit té entre la gent gran. Dos grups d’una vintena de persones, sortiran simultàniament de Can Bisa a les 9:30 del matí i, respectant les noves mesures sanitàries, faran un dels recorreguts habituals d’aquesta activitat que, com la resta, serà guiada. Un tercer grup de les mateixes característiques també farà marxa nòrdica els dijous.
Els participants d’aquesta activitat es beneficiaran, a més, de la donació de mascaretes fabricades amb teixit antibacterià que l’empresa Healthsystem va fer a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Paral·lelament a aquestes activitats presencials, però de manera virtual, també es reprendrà el taller de relaxació i meditació que ja es va realitzar durant el confinament. Com llavors, dos grups d’unes 30 persones rebran el material de les classes via whatsapp. Aquest format permet arribar a més persones amb llibertat d’horari.

L’Ajuntament treballa, a més, per poder donar inici a d’altres tallers presencials en les properes setmanes, si la situació sanitària ho permet.

 

Deixa un comentari