Publicat el 22/04/2021

La primera presentació tindrà lloc el divendres 23, a les 6 de la tarda i la segona el dissabte 24, a les 12 del migdia

*El divendres a les 6 de la tarda el llibre “Consol Nogueras i Seda. Filla d’Argentona i primera regidora de Mataró de 1934 a 1939”, de Margarida Colomer.
Intervindran, a part de l’autora, Maria Majó, autora del pròleg, Alexis Serrano, director de l’Arxiu Comarcal del Maresme, Gina Sabadell, Alcaldessa d’Argentona i Enric Subiñà, President del Centre d’Estudis Argentonins.

*El dissabte a les 12 del migdia el llibre “Vist al carrer” de Toni Alsina amb textos d’Emili Amargant. Intervindran, a part dels autors, Àngel Puig, Regidor de Cultura i Llorenç Soldevila, Vicepresident del Centre d’Estudis Argentonins.

El llibre “Vist al carrer” ha estat publicat amb el suport del Centre d’Estudis Argentonins i l’Ajuntament d’Argentona. A tal efecte el Centre d’Estudis Argentonins posarà a disposició del socis que ho vulguin un exemplar al preu de 10€ (es vendrà a 25€ a les llibreries) que s’afegiran a la quota anual (la resta la subvenciona el CEA). El llibre es repartirà el divendres a la Casa Gòtica en acabar la presentació, i el dissabte a la mateixa terrassa també quan acabi la presentació. Qui no pugui recollir-lo aquests dos dies el rebrà a casa.

 

 

Deixa un comentari