Publicat el 15/06/2019

Durant els mesos de juliol i agost, amb el nom “El teu estiu a la Casa Coll i Regàs”, s’organitzen visites en idiomes, per donar-la a conèixer als viatgers que visitin Mataró i el Maresme

Des del 4 de juliol, es posa en marxa la proposta de visites guiades sota el títol “El teu estiu a la Casa Coll i Regàs”. D’aquesta forma, un any més la Fundació Iluro vol contribuir a promocionar el patrimoni cultural apropant el modernisme al públic turístic de la zona de Mataró i el Maresme.

Enguany, el dissabte 20 de juliol, destaca una visita especial que convida a reviure els costums de la societat de finals del segle XIX, centrant-se sobretot en la part gastronòmica d’aquesta època de la mà de Yunju Choi (cuinera del Celler de Can Roca) i de David Colom (historiador de la cuina i cuiner), que han preparat per a l’ocasió un berenar i un sopar d’època modernista, on no hi faltarà un plat típic que es cuinava per a les Santes. L’art modernista per gaudir i per tastar.

Les visites exclusives en els idiomes anglès, espanyol i francès, s’afegeixen a les ja habituals, a més de les activitats per a tots els públics, que es posen a disposició setmanalment de dijous a diumenge.
Així doncs, durant els mesos de juliol i agost la casa sumarà un total de 100 activitats diferents entre visites guiades, activitats familiars, visites en idiomes i escape room.

Cal destacar també que les visites realitzades entre el 20 i el 27 de juliol gaudiran al pati de la casa d’un tastet del còctel Semproniana, creat exclusivament en honor a una de les Santes Patrones de Mataró. Serà com reviure el costum de l’estiueig, endegat per la burgesia catalana a finals del segle XIX i principis del segle XX i que la majoria gaudim en ple segle XXI.

Per a la campanya s’ha dissenyat un tríptic informatiu en quatre idiomes que es distribuirà a hotels i punts d’informació turística de Mataró i la comarca del Maresme. Les visites es poden consultar i concertar a través del web de la Casa Coll i Regàs (www.casacolliregas.cat), el telèfon de reserves de la casa (682.156.765) o per correu electrònic  visites@casacolliregas.

Deixa un comentari