Publicat el 20/07/2021

Les diferents activitats festives estaran sotmeses a les mesures de seguretat i restriccions vigents per la Covid-19; i la celebració del programa d’activitats estarà condicionat a l’evolució de la pandèmia

Després que la pandèmia de Covid-19 obligués a suspendre l’any passat les festes majors a Canyamars, Dosrius i Can Massuet del Far, aquest estiu la Festa Major torna a tots tres nuclis per a oferir als veïns i veïnes diferents propostes lúdiques i culturals per a tots els públics adaptades a les mesures de seguretat i restriccions sanitàries vigents.

L’Ajuntament agraeix el suport de tots els col·laboradors, empreses, comerços i persones que col·laboren en la Festa Major; i la tasca de la Comissió de Festes de Canyamars, la Comissió de Festes de Can Massuet, i la Comissió de Festes de Dosrius, per a poder fer possible el programa d’actes.

En aquest sentit, Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, assegura que “hem de sortir i gaudir de les nostres festes majors. Els actes són una mica diferents d’altres anys, hem volgut ser prudents i assegurar-nos que els podríem celebrar, que ens podríem retrobar, que podríem compartir espais del poble, que potser no podrem ballar, però ens podrem saludar i explicar-nos com estem i com ens sentim”.

Enguany les dates de les festes majors seran les següents:

  • Canyamars: del 29 de juliol a l’1 d’agost.
  • Dosrius: del 26 al 29 d’agost.
  • Can Massuet del Far: del 24 al 26 de setembre.

El programa d’activitats de totes tres festes majors, els horaris, i tota la informació sobre els diferents actes es pot consultar íntegrament en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari