Publicat el 20/09/2021

Encara queden entrades per assistir aquest dissabte a l’espectacle inaugural d’Escena grAn, amb Guillem Albà & La Marabunta

Aquest dissabte 25 de setembre, a les 20 h, tornarem a obrir les portes del Teatre Auditori amb un espectacle de luxe per estrenar la nova temporada d’Escena grAn: Jaleiu’.
Els equipaments de Granollers i Canovelles aixequen el vol de la mà de Guillem Albà & La Marabunta, un espectacle per passar-ho bé, riure en una gran festa d’humor, ritme i diversió. Acompanyat de sis músics en directe, Guillem Albà torna més provocador, més bufó i amb més ganes que mai de transmetre tota la seva alegria i la seva energia. Un espectacle, per només 5 euros, per deixar-nos impregnar de música, bon humor i desconnectar del món real!

Durant la gala, es presentaran també els principals espectacles d’aquesta primera part de temporada 2021-2022. Una temporada amb propostes d’arts escèniques de tots els gustos i per a totes les edats: música moderna, música clàssica, teatre, circ, dansa, òpera, sarsuela i espectacles familiars!
Més informació:https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3447-jaleiu.html

Deixa un comentari