Publicat el 19/10/2022

Una nova edició de Ecofira, la fira del medi ambient, l’ecologia i la sostenibilitat de Cabrils

 

 

 

Aquest dissabte al matí als Horts de la Santa Creu tindrà lloc una nova edició de l’ECOFIRA, la fira del medi ambient, l’ecologia i la sostenibilitat de Cabrils.

Durant tot el matí es podran visitar els estands d’empreses d’energia verda, d’artesania i d’entitats relacionades amb el món de l’ecologia, com l’ADF Burriac, l’Associació de propietaris forestals de la Serralada Litoral, l’Escola de Natura del Corredor, la Fundació Daina per la defensa dels animals i la natura, el Parc Serralada Litoral i el Consorci pel tractament dels residus sòlids urbans del Maresme.

També es podran dur a terme diferents activitats, jocs i tallers, tant per la mainada com per tota la família. Des de l’activitat “ludobrossa” fins al taller “Bufem amb el vent” o el taller d’autocompostatge. També estarà a l’ECOFIRA el Reparatruck, el vehicle que ens ajuda a reparar els petits electromèstics de la llar, donant-los-hi una nova oportunitat i evitant el malbarament.

Finalment, també es podran veure dues exposicions. Una al mateix recinte de l’ECOFIRA sobre economia circular, “Un model econòmic agafat per pinces” i una altra al Centre Cívic “La Fàbrica” sobre l’ús popular de les plantes medicinal de Cabrils.

L’horari de l’ECOFIRA serà dissabte 22, de les 9 del matí fins a les 2 del migdia.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari