Publicat el 04/03/2016

Aquest proper dimarts, 8 de març, a les 11.30 hores, a la sala de premsa de l´edifici municipal El Viver (plaça de l´Assemblea de Catalunya, 9-12), tindrà lloc la presentació de la cinquena edició de la cursa BDN Running, que organitza l’associació BDN Running amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.
L’acte de presentació de la BDN Running comptarà amb la presència de l’alcaldessa Dolors Sabater; de la regidora d’Esports, María Gallardo, i del representant de l’organització BDN Running, Roger Melcior.

La BDN Running es disputa en un circuit de 10 quilòmetres homologat per la Federació Catalana d´Atetisme que transcorre per diversos espais emblemàtics de Badalona. El tret de sortida és donarà a les 9.30 hores a la rambla del Gorg.

La cursa BDN Running destaca també per tenir un vessant solidari ja que és un memorial a l’atleta badaloní Luis Condón, que va morir de leucèmia ara fa cinc anys. Per aquest motiu, l’organització dóna una part de la recaptació feta per les inscripcions a la lluita contra la leucèmia.

Un any més tornen els entrenaments oberts de la BDN Running.
Cada diumenge, a les 10’30h, els tècnics especialistes de l’organització dirigiran un entrenament obert a tothom per tal de posar-nos a punt per la cursa, que se celebrarà el 20 de març. Des d’aquest enllaç: http://www.bdnrunning.cat/plans-entrenament, a més, podeu descarregar-vos el pla d’entrenament que hem preparat, perquè et posis a punt durant la resta de la setmana pel teu compte.
Els dimecres a les 20h, per la seva banda, Titania Club realitzarà entrenaments oberts pensats específicament per les corredores de la BDN Running. També podeu descarregar-vos els plans d’entrenament especialment creats per corredores, des d’aquest enllaç: http://bdnrunning.cat/entrenaments-titania-club/

Inscripcions obertes: http://bdnrunning.cat/inscripcions/

Deixa un comentari