Publicat el 30/11/2022

Es tracta d’un projecte solidari que té com a finalitat recaptar fons per a un dels projectes de The Ricky Rubio Foundation i que promou un nou gimnàs pediàtric a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona

 

 

 

Aquest dijous 1 de desembre, a les 12 hores, a la sala de premsa del Palau Municipal d’Esports de Badalona, es farà la presentació del partit solidari “EL BÀSKET ÉS VIDA” que se celebrarà el diumenge 11 de desembre, en aquest mateix recinte esportiu.

Es tracta d’una iniciativa que té com a finalitat recaptar fons per a un dels projectes més destacats de The Ricky Rubio Foundation que, juntament amb la Fundació La Caixa, promou el nou Gimnàs Pediàtric a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, una sala de rehabilitació física moderna que serà clau en la recuperació activa d’interns en tractament, pacients de traumatologia i trasplantats o sotmesos a cirurgies complexes. L’acte compta amb el patrocini d’Endesa, la col·laboració del Club Joventut Badalona i el suport de l’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Basquetbol.

A la roda de premsa hi intervindran el president The Ricky Rubio Foundation, Esteve Rubio, i el president de El Basket és Vida, Alberto Bejar. També hi participarà la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González.

El bàsquet serà l’eix central de l’esdeveniment del dia 11 de desembre participat per una combinació de youtubers, actors, músics, humoristes, models, diversió i humor, amb regals, ball i actuacions musicals al descans. Tresco, Ari Geli, Papi Gavi, Edu Esteve i Luca, del projecte Luca de Ricky Rubio Foundation, són alguns dels participants ja confirmats.
Aquest esdeveniment, que gira al voltant del bàsquet, tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports de Badalona el diumenge 11 de desembre, a partir de les 17.30 hores,  

Les entrades posades a la venda al preu de 8 €, ja es poden retirar a la pàgina www.penya.com del Club Joventut Badalona, un dels col·laboradors principals juntament amb l’agència de Màrqueting 24 Street.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari