Publicat el 20/02/2014

Del 21 al 23 de febrer es disputa el XVI Memorial Montse Corominas del Club Esquí Val Aran (CEVA), competició pertanyent al circuit Audi quattro Cup – Copa Espanya de la Real Federació Espanyola d´Esports d´Hivern. L´estació aranesa de Baquèira Beret acollirà, de divendres a diumenge, un Super Gegant, un Gegant i un Eslàlom en el Stadium de Beret des de primera hora del matí.
Prop de 200 corredors de categoria Infantils I, és a dir, de 12 a 14 anys, pugnaran per obtenir la classificació per a les finals de la Copa Espanya. Després de la primera fase disputada a Candanchú a principis de febrer, lideren el rànquing la catalana Samantha Mcclellan en dames i l´aragonès Mikel Linacisoro en homes, els quals tractaran de defensar el liderat. Així doncs, aquesta segona fase es presenta molt emocionant i s´auguren uns dies de competició trepidants.
Pendents de Sochi 2014
El dissabte 22 se celebra la prova d´Eslàlom als Jocs Olímpics de Sochi on competiran els espanyols Pol Carreras i Alex Puente, els qui no fa molt temps enrere disputaven carreres com el Memorial Montse Corominas. A dia d´avui, ells són els ídols de tots els joves d´Audi quattro Cup i és per això que tindrem un ull posat a Sochi a través d´una pantalla gegant per veure l´esdeveniment i animar-los.


Festa de la neu
El mateix dissabte a la tarda se celebrarà la festa de la neu al centre comercial de Val de Ruda a les 17.30h, on es realitzarà la festa de lliurament de premis i hi haurà berenar, activitats i sorteigs de regals (Audi Driving Experience, vols a Alemanya per gentilesa de Lufthansa, material d´esquí…) per tots els presents. L´entrada és gratuïta i oberta a tothom

Deixa un comentari