Publicat el 06/07/2016

Segons s’informa al web municipal, en total, s’hi destinen més de 50.000 euros per a les diverses contractacions. D’una banda, en relació amb la construcció del segon pavelló esportiu, s’han adjudicat les obres d’ampliació de la xarxa de sanejament d’aigües residuals al carrer de Josep Tarradellas, fins al carrer de Roger de Llúria, per tal de connectar les aigües negres del nou equipament.

Una altra contractació que s’ha aprovat és la referent a la compra i la instal·lació de nou mobiliari urbà per millorar la seguretat a la plaça de Marcel·lina de Monteys. També s’ampliarà la plaça de skate de les pistes esportives Pau Casals, amb la instal·lació d’un nou mòdul, amb la qual cosa es vol contribuir a fomentar un espai que ha rebut una molt bona resposta per part de la població.

A més d’aprovar intervencions immediates com les anteriors, la Junta de Govern Local també va adjudicar dos projectes que han d’estudiar noves possibilitats.
Un primer seria el que fa referència a la redacció i estudi de la seguretat i la salut referent a la reurbanització del carrer del Doctor Agell entre el carrer dels Mestres Villà i la Nacional II. Que aquest fragment de carrer esdevingui només per a vianants és un objectiu sobre el qual l’actual Govern Municipal fa temps que hi treballa.

El segon estudi que s’ha adjudicat és el que fa referència a les ampliacions dels correcans existents (a la zona dels Pinetons i als jardins del Mil·lenari) i a la possibilitat d’instal·lar altres espais similars a altres ubicacions del municipi

Deixa un comentari