Publicat el 07/10/2015

Alella ha enllestit els darrers tràmits per fer realitat el nou espai cultural, un equipament que per les seves dimensions i característiques ha d’esdevenir el principal punt de trobada de la ciutadania.  El Ple de l’Ajuntament ha aprovat  definitivament el projecte executiu del nou equipament sociocultural que es construirà al centre del poble, entre els carrers Santa Madrona i Santa Teresa.
A la mateixa sessió extraordinària, celebrada aquest dimecres 7 d’octubre, també s’ha aprovat la licitació de les obres amb la previsió que puguin adjudicar-se abans de final d’any i que es comencin a executar en el primer trimestre de 2016.
El Ple ha estimat parcialment les al·legacions presentades entre les quals destaquen la realització d’una memòria de sostenibilitat econòmica i un pla d’usos de l’equipament. El projecte ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals ERC+SxA, Alella Primer, Gd’A, PP i la CUP, excepte CiU que s’ha abstingut a la votació.
A la sessió plenària també s’ha aprovat la licitació de les obres per un import de 2.975.633 euros (IVA inclòs), que es pagaran en tres anualitats, i un termini d’execució previst de 15 mesos. Tots els grups han votat a favor de la licitació, excepte CiU i PP que s’han abstingut.
Paral·lelament, la Junta de Govern Local  va aprovar el passat 6 d’octubre, la compra d’una porció de terreny de 151,44 m2 a segregar de quatre finques situades al carrer Santa Teresa, per un import de 194.727 euros. Aquesta compra se suma a l’adquisició del solar de més de 360 m2 situat al costat de la finca que ocupava l’antic Casal d’Alella, al carrer Santa Madrona que es va formalitzar el passat mes de març.
La compra d’aquests dos terrenys permet ampliar la superfície del futur equipament sociocultural, que es construirà sobre la finca cedida per l’Associació Casal d’Alella i el solar adquirit del carrer de Santa Madrona i la remodelació urbanística de l’entorn donant continuïtat al carrer de Santa Teresa i la connexió d’aquest vial amb la plaça de Can Patatina.

Deixa un comentari