Publicat el 19/02/2021

Aquesta nova eina facilita a les persones usuàries arribar a la informació municipal de forma ràpida i intuïtiva

Des de fa uns dies, ja està a disposició de la ciutadania l’aplicació AppPremià,  des de la portada hi ha accés directe a l’agenda d’activitats, les notícies institucionals, el tauler d’anuncis municipal, els serveis, els equipaments i telèfons d’interès, i la Guia de comerç local (https://premiademar.cat/guia).
Des de la portada també es pot accedir a la Bústia ciutadana, a l’APP Premià actua, a la tramitació en línia amb l’Ajuntament i a l’emissió en directe de Ràdio Premià de Mar (http://radiopremiademar.org/).

Un altre element destacat és que l’AppPremià permet la subscripció a notificacions “push” mitjançant les quals la ciutadania pot rebre als seus dispositius notícies o avisos generats des de l’Ajuntament.
L’aplicació es pot descarregar en les seves versions per a Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vilAPProp.appPremia&gl=ES) i per a IOS.

La nova app ve a afegir-se a l’aplicació M7 Citizen Security (https://premiademar.cat/document.php?id=19865), que permet una connexió immediata amb la Policia local, i que s’ha posat en servei recentment.

 

Deixa un comentari