Publicat el 24/09/2020

Natura Local ofereix des de fa uns anys la possibilitat de gaudir d’una completa experiència per seguir diverses rutes i itineraris a través del dispositiu mòbil

L’aplicació mòbil que fa un temps va posar en marxa l’Ajuntament d’Argentona amb el suport de Natura Local per a la promoció de la riquesa i l’entorn natural i paisatgístic del municipi, a través de les seves rutes i senders, va superar l’any passat les 10.000 visites.
D’aquestes, un 85% van ser nous usuaris que es van interessar per descobrir què fer, o quins camins, llocs d’interès i itineraris interessants hi ha al voltant d’Argentona i que permeten conèixer des de la Via de Parpers, el Castell de Burriac, les nombroses fonts o simplement gaudir de la natura.

El web de Natura Local d’Argentona: https://naturalocal.net/ca/destins/barcelona/argentona també va registrar una xifra destacada, amb un total de 9.250 visites.
Tant a l’aplicació com al web, dues de cada tres consultes cerquen informació i mapes de les diverses rutes que es promocionen, i la resta són consultes d’altra informació diversa sobre el municipi.
L’evolució de les dades de visites i interès des de l’any 2018 ha estat de creixement constant. La ruta preferida i que rep més visites és la del Castell de Burriac pel camí de les Fonts:
https://naturalocal.net/ca/rutes-senderisme-catalunya/rutes-senderisme-barcelona/rutes-senderisme-argentona/castell-de-burriac-pel-cami-de-les-fonts.
La segueix la Ruta de la Via de Parpers o la Ruta de les fonts de la riera de Clarà.

Per a més informació i descarregar-vos l’aplicació al vostre dispositiu mòbil, visiteu el següent enllaç: http://argentona.cat/fitxa.php?id=38997

Deixa un comentari