Publicat el 20/07/2022

L’Ajuntament s’ha vist obligat a suspendre la Caminada popular nocturna de Festa Major, programada per aquest divendres 22 de juliol, com a mesura preventiva davant el risc extrem d’incendi

 

 

 

Atesa a la situació actual i les previsions meteorològiques per al cap de setmana, així com les disposicions aprovades pel Departament d’Interior de la Generalitat pel que fa a restriccions d’activitats i accessos al medi natural, l’Ajuntament ha decidit anul·lar l’esdeveniment esportiu, tenint en compte que la major part del recorregut es desenvolupa en entorns naturals i les dificultats logístiques que suposaria modificar l’itinerari per trams urbans exclusivament, amb l’elevat volum de persones participants.

Cal recordar que l’Ajuntament va prorrogar fins al 22 de juliol a les 00h les restriccions d’accés -per a vehicles i vianants- al Parc de la Serralada Litoral, vigent des del passat 15 de juliol i no es descarta l’ampliació de les restriccions en funció del nivell de perillositat.

La Regidoria d’Esports s’ha posat en contacte amb les més de 180 persones que s’havien inscrit fins al moment a la Caminada per tal d’informar-les personalment de l’anul·lació de l’activitat.

A part de la Caminada popular el programa de Festa Major inclou altres activitats esportives, com la Cursa de la Pera, que se celebra el 30 de juliol, o l’OrientAlella, la cursa d’orientació per equips programada per al dia 31 de juliol. També són obertes les inscripcions per al 2n Torneig de Pàdel de Festa Major.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari